Ergan Daginda Göl Manzarasina Karsi Kahvalti Keyfi

Ergan Daginda Göl Manzarasina Karsi Kahvalti Keyfi

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu’nun daveti üzerine Erzincan’a gelen sosyal medya içerik üreticileri, kentin tanitimi için birbirinden basarili çalismalara imza atiyorlar. Vali Aydogdu ile Türkiye’nin taninmis fenomenlerinden Murat Çinar Pala, Ergan Dagi’nin 2400 rakiminda göl manzarasina karsi çoban azigi hazirlayarak kahvalti keyfi yasadilar.

Kültür ve Turizm Bakanligi, Tanitma Genel Müdürlügü ve Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi (TGA), Il Tanitim ve Gelistirme Programi kapsaminda, Türkiye’nin destinasyonlarinin tanitimi için çalismalarina devam ediyor. Yurt disi hedef kitleye yönelik ülke tanitiminda kullanilan “Go Türkiye” çati konseptine uygun olarak illerin "Go" instagram hesaplari ve "Gezsen Anadolu’yu" kampanyasinin ilhamiyla yurt içi hedef kitleye yönelik "Gezsen" instagram hesaplari hayata geçirildi. Çalisma kapsaminda; açilan sosyal medya hesaplarina organik trafik akisinin saglanmasi, hesaplarin takipçi kitlesinin artirilmasi, destinasyonun dijital ortamda görünürlügünün saglanmasi ve destinasyonun sundugu turizm ürünlerine iliskin içerik üretiminin yapilmasi amaci ile dijital halkla iliskiler çalismalari yürütülüyor.

Bu kapsamda, bu hafta 8 yerli influencer ve sosyal medya içerik üreticisi Erzincan’a geldi. Babür Vatansever, Eren Özdal, Gezen1çift, Hasan Kaval, Lezzetormanda, Mehmet Özcan, Passengeresma ve Selin Uzdil’in katildigi programda; Erzincan’in sundugu birbirinden farkli deneyim ve turizm ürünü 3 gün boyunca sosyal medya kullanicilarina aktariliyor. gezsen.erzincan instagram mecrasinda da paylasilan içerikler takipçiler tarafindan ilgi ile izleniyor.

Erzincan’in bir turizm destinasyonu olarak konumlandirilmasi ve seyahat severlerin gelecek seyahat rotalarini Erzincan’a çevirmelerini hedefleyen projenin, farkli dönemlerde devam ettirilmesi planlaniyor.

Projenin bugünkü etabinda Vali Hamza Aydogdu ile Murat Çinar Pala (Lezzetormanda), Ergan Dagi’nin 2400 rakiminda göl manzarasina karsi çoban azigi hazirlayarak kahvalti keyfi yasadilar.

Vali Aydogdu, “Ergan’da dogada kahvalti yapiyoruz. Sehirde kahvalti yapmak farkli. Böyle yüksek rakimli, bol oksijenin oldugu, karin oldugu dogada, Erzincan’i arkamiza aldigimiz bir manzara esliginde kahvalti yapmak inanilmaz keyifli. Bizim Ergan’la ilgili bazi çalismalarimiz var. Tamamen geleneklere uygun kahvalti yerleri yapacagiz buralarda. Bu vesileyle Kültür Turizm Bakanligina Erzincan’in tanitimi için gelen bütün arkadaslara tesekkür ediyorum. Bu etkinlikte Erzincan’in tanitimina, yemeklerinin tanitimina, dogal güzelliginin tanitimina bir vesile oldu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile