Ergene'de Kızılay'ın Çalışmaları

Kızılay Ergene Şube Başkanı Küçükçetin: 'Bölgemizdeki bütün kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacağız'.

Kızılay Ergene Şube Başkanı Bora Küçükçetin, bölgedeki bütün kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını bildirdi.

Küçükçetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılay Ergene Şubesi olarak yeni göreve geldiklerini ve bu görevde oldukları sürece halka hizmet etmek için bütün kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Ergene'nin yeni kurulan bir ilçe olduğu için bazı boşlukların bulunduğunu ifade eden Küçükçetin, 'Göreve kısa bir süre önce geldik. Şimdi, bölgemizde kan hizmetlerinin yanı sıra halka daha başka ne hizmet götürebiliriz diye toplantılar düzenliyor ve çıkan sonuçlara göre çalışmalarımıza ivme kazandırıyoruz' dedi.

Parti ve siyasi ideoloji gözetmeksizin bütün gelen talepleri değerlendirmeye aldıklarını belirten Küçükçetin, vatandaşların hepsine eşit mesafede yaklaştıklarını ifade etti.

Küçükçetin, kanunlar çerçevesinde kendilerine gelen bütün yardımları kabul ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ekip olarak projeler ürettiklerini belirterek, 'Bölgemizdeki bütün kurumlarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Kızılay olarak topluma dokunmamız lazım. İnsanların ihtiyaçlarını çok net tespit ederek, yardım etmemiz gerek. Burası kişisel bir kurum değil. Bunun için herkese eşit mesafedeyiz' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile