Yüksel, yol onarım ve bakım çalışmalarının da ilçe genelinde devam ettiğini ifade ederek, "Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir'' diye konuştu.
- Çocuk parkında ağaçlandırma çalışmaları
Ergene Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan çocuk parkı alanında ağaçlandırma çalışmaları başladı.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçeyi görünümüyle ve havasıyla daha yaşanabilir hale getirmek için ağaçlandırma çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini kaydetti.
İlçe genelindeki bir çok noktada ağaçlandırma ve çocuk oyun grubu çalışmalarını hayata geçirdiklerini ifade eden Yüksel, şunları kaydetti;
''Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çocuk oyun grubu yanındaki boş alanda ağaçlandırma çalışmaları başladı.
Amacımız ağaçlandırma ve çocuk oyun grubu çalışmalarını ilçe genelinde yaygınlaştırarak, Ergene'yi park ve bahçeleriyle vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe haline dönüştürmektir.''



















