Tekirdag’in Ergene ilçesine hizmet edecek olmanin onur ve mutlulugu içerisinde oldugunu kaydeden Kaymakam Duman tüm kurumlarla isbirligi içerisinde el birligiyle Ergene’ye hizmet edeceklerini ifade ederek, “Tüm Ergeneli hemsehrilerimizi sevgi, saygi ve muhabbetle selamliyorum” dedi.
Ergene Kaymakami Kadir Duman, ilk olarak makaminda birim müdürlerinden Ergene’ye dair bilgiler alirken, daha sonra hayirli olsun ziyaretlerini kabul etti.
Ergene Kaymakami Duman Görevine Basladi
Ergene Kaymakami Mehmet Emin Tasçi’nin Resmi Gazetede yayimlanan Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Gaziantep Sahinbey Kaymakamligi görevine atanmasinin ardindan ayni kararname ile Sanliurfa Birecik Kaymakamligindan Ergene Kaymakami olarak görevlendirilen Kadir Duman görevine basladi.



















