Ergin Aydin Açiklamasi 'Bu Sehri Birlikte Yönetecegiz'

Ergin Aydin Açiklamasi 'Bu Sehri Birlikte Yönetecegiz'

AK Parti Ortahisar Belediye Baskani adayi Ergin Aydin, Trabzon’da çok önemli yatirimlarin yapildigi belirterek, "Her bir Ortahisar’li vatandasin oyuna talibim. Seçimi vatandasimiz ile birlikte kazanacagiz, bu sehri birlikte yönetecegiz" dedi.

31 Mart Mahalli Idareler Seçimi için çalismalarina devam eden AK Parti Ortahisar Belediye Baskan adayi Ergin Aydin, Ortahisar Kaymakami Gürkan Demirkale, Ortahisar Belediye Baskani ve AK Parti Trabzon Büyüksehir Belediye Baskan adayi Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamligi ve Ortahisar Belediyesi çalisanlarini ziyaret etti. Ziyaretlerinde birlikte yönetim vurgusu yapan Baskan adayi Aydin’a, AK Parti Ortahisar Ilçe Baskani Selahaddin Çebi ve parti teskilat üyeleri de eslik etti.

Yapilan ziyaretin ardindan seçim sürecine yönelik degerlendirmede bulunan Aydin, “Gittigimiz her yerde büyük bir sevgi seli ile karsilasiyoruz. Vatandaslarimizin güler yüzü bizleri daha da heyecanlandiriyor. Trabzon’a AK Parti döneminde gerçekten çok önemli ve çok degerli yatirimlar yapildi. Insanlarin yasamini kolaylastiracak yerinde yatirimlarimiz bizim dönemimizde de devam edecektir. Vatandaslarimizin sosyal manada mutluluklarini artiracak, huzurlu, saglikli bir ilçede yasamalarina imkan saglayacak projelerimizi hayata geçirmek için gün sayiyoruz. AK Parti’nin belediyecilik anlayisi sayesinde, gerek Ortahisar’imiz da, gerekse Büyüksehir’imizde sosyal, kültürel ve sportif manada güzel çalismalar hayat buldu. Trabzon’umuz bu manada birçok sehrin önünde. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizim amacimiz bu hizmet çitasini bir adim daha ileriye tasimaktir. Bunun gayreti içerisinde olacagiz. Sehrimizi genciyle, yaslisiyla, isçisiyle, esnafiyla, memuruyla her kesimi ile kucaklayip istisare kültürü içerisinde yönetecegiz. Yillarini bu sehirde geçirmis, bu sehirde yasamis, bu sehrin her caddesini, her sokagini, her mahallesini bilen kisiler olarak aldigimiz hizmet bayragini daha yukarilara çikarmayi hedefliyoruz. Günlerdir sahadayiz, halkimizin bize olan teveccühü omuzumuzdaki sorumlulugu daha da artirmakta. Destegi ile bizi heyecanlandiran herkese tesekkür ediyorum. 31 Mart aksami sandiktan zaferle ayrilana kadar seçim çalismalarimizi hiz kesmeden sürdürecegiz. Her bir Ortahisar’li vatandasin oyuna talibim. Seçimi vatandasimiz ile birlikte kazanacagiz, bu sehri birlikte yönetecegiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile