Erhan Tuncel'den ilginç iddia: Nezarethanede bıçak buldum

Harnt Dink davasında duruşmada söz alan sanık Erhan Tuncel, daha önceki bir oturumda nezarethanede bıçak bulduğunu ve duruşmaya bıçakla katıldığını id

Harnt Dink davasında duruşmada söz alan sanık Erhan Tuncel, daha önceki bir oturumda nezarethanede bıçak bulduğunu ve duruşmaya bıçakla katıldığını iddia etti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklu sanık Erhan Tuncel, söz aldı. İlginç bir iddiada bulunan Tuncel, kendisine yönelik nezarethanede suikast girişimi olduğu yönündeki haberlerin yanlış olduğunu söyledi. Daha önceki bir duruşmada cebinde bıçak bulunduğunu ifade eden Tuncel, "Biz Yasin ile birlikte nezarethanede bıçak bulduk. Mahkemede benim üzerimdeydi. Size vermeyi düşündük ancak vermedik. 'Sonra komutana' veririz diye konuştuk. Ama daha sonra ben tuvalete attım." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile