'Erkek adam, erkek adama kese yapar mı?'

'Erkek adam, erkek adama kese yapar mı?'

Bolu'da, 32 yaşındaki Yusuf Nar hamamda banyo yaparken mesai arkadaşı 45 yaşındaki Bahattin Akpınar'a kese yaptı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yukarısoku Mahallesi Bodur Sokak'ta Yusuf Nar ile Bahattin Akpınar'ın birlikte kaldığı evde meydana geldi.

Güneş enerji sistemleri imalatı yapan bir firmada montaj elemanı olarak çalışan Yusuf Nar ile Bahattin Akpınar dün birlikte hamama gitti.

İddiaya göre, Yusuf Nar arkadaşı Bahattin Akpınar'a kese yaptı. Daha sonra iki arkadaş birlikte kaldıkları eve gitti. Bahattin Akpınar, Yusuf Nar'a, 'Erkek adam, erkek adama kese yapar mı? ' diyerek saldırdı.

Bahattin Akpınar tarafından feci şekilde dövülen Yusuf Nar evden bahçeye doğru kaçtı. Kavganın bahçede de devam etmesi üzerine Yusuf Nar, namlusu değiştirilen kuru sıkı tabancayla Bahattin Akpınar'a ateş etti.

Bahattin Akpınar kanlar içerisinde yere yığılırken, Yusuf Nar eve giderek bıçak alıp geri döndü. Yusuf Nar, Bahattin Akpınar'ın önce boğazını, daha sonra ise sol bacağını kasıktan dize kadar kesti.

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bahçede bulunan Yusuf Nar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinden geçmekte olan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin İka Bahattin Akpınar'ın öldüğünü tespit etti. Bahattin Akpınar'ın cesedi ise Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vücudunda çok sayıda morluklar ve ezikler bulunan Yusuf Nar, İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile