Ermas'tan Marmomac'ta Tyana Ve Spica Çikarmasi

Ermas'tan Marmomac'ta Tyana Ve Spica Çikarmasi

Ermas, bu yil dünyada dogal tas sektöründe moda olan antrasit renklere sahip taslari Tyana ve Spica ile Marmomac Fuari’nda büyük ilgi gördü.

Ermas Madencilik, Türkiye milli katilimiyla Italya Verona sehrinde düzenlenen Marmomac Fuari’na katildi.

Ermas Madencilik Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Ercan, “Dogaltas sektöründeki deneyimimizle dünyadaki trendleri yakindan takip ediyoruz. Dünyada bu yil antrasit tonlari moda. Biz de bu çerçvede geçtigimiz aylarda pazara Yatagan’daki ocaklarimizdan çikardigimiz Tyana ve Spica ismini verdigimiz taslari sunduk. Yeni taslarimizi nisan ayinda 28. Marble Izmir Uluslararasi Dogaltas ve Teknolojileri Fuari’nda sergiledik. Bu ürünlerimizin Marmomac Fuari’nda da Izmir’deki gibi büyük ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti. Fuarda Avrupali ve Amerikali ziyaretçiler, ürünlerimize büyük ilgi gösterdi” dedi.

Dünya yapi sektöründe degisen moda akimlarina yanit verecek çesitlilige sahip olduklarini ifade eden Ercan; “Ermas Grubu olarak sektördeki gelismeleri yakindan takip ederek, edindigi tecrübeyi inovasyon ve Ar-Ge çalismalariyla üretime hizli sekilde aktaran bir firmayiz. Marmomac gibi uluslararasi önemi büyük fuarlarda da ürünlerimizin dünya modasindaki karsiligini görebiliyoruz. Dünya çapindaki firmalarin islerini inceleyebiliyoruz ve etkilesim sagliyoruz. Ermas olarak, uluslararasi piyasaya yön vererek global ölçekteki yatirimlarimizi artirmaya devam ediyor ve kaliteli ürünlerimizle ekonomiye önemli katkilar sagliyoruz. Yeni yatirimlar, tasarim ve Ar-Ge konusunda da önemli adimlar atarak büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile