Erol Bedir Açiklamasi 'Mahkemede Aklanan Tek Kisi Benim'

Erol Bedir Açiklamasi 'Mahkemede Aklanan Tek Kisi Benim'

Kayserispor Eski Baskani Erol Bedir, kamuoyundaki kulübün eski dönemindeki bazi iddialarin tartisilmasi üzerine kendisine sorulan bir soruya, "Son 2 yildaki, baski, tehdit ve yalan haberlere ragmen Kayseri’deki tüm kurum ve kuruluslar içindeki yöneticilerin arasinda mahkemede aklanan tek kisi benim, insallah böyle aklanma baska yöneticilere de nasip olur” dedi.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, yaptigi basin toplantisinda, IYI Parti Milletvekili Dursun Atas’in TBMM’de yaptigi konusmasinda, “Kayserispor sponsorluk hakki için verilen paralar üzerinden degisik iliskilerinin oldugu gibi pek çok konu konusulmaktadir” cümlesini de açiklamasinda kullaninca Kayseri kamuoyunda yeni bir tartisma basladi.

Kayserispor Eski Kulüp Baskani Erol Bedir, tartismalarla ilgili bir soru üzerine yaptigi açiklamada, “Son 2 yildaki, baski, tehdit ve yalan haberlere ragmen Kayseri’deki tüm kurum ve kuruluslar içindeki yöneticilerin arasinda mahkemede aklanan tek kisi benim. Yaptigim görevlerle ilgili kesinlesmis takipsizlik ve suçsuzluk karari var. Insallah benim gibi aklanma baska yöneticilere de nasip olur" dedi.



Ertekin: "Erol agabeyi töhmet altina birakmak gibi amacim olamaz"

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de gelismeler üzerine, "Kkonustuklarimin bir kisminin alinip bir kisminin alinmadan sosyal medyada yayinlanmasi dogru degil. Ya hepsini yayinlayin ya da içinde küçük bir bölümü alip yayinlamayin. Asla Erol agabeyi veya bir baskasini töhmet altinda birakmak gibi bir amacim olamaz, dogru da degil. Toplantida ne söyledigini ve söylediklerimin latife ve ironi boyutlu olan kisminda ne demek istedigimi orada olan herkes anladi. Ama bunu kesip biçip bir kismini sosyal medyada yayinlayarak konu farkli yerlere çekilmek istendi. Alakasi yok, ben Dursun ATAS’in söylediklerinin hesabinin sorulmasini istedim, hepsi bu" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile