Ersan Parlatan Açiklamasi 'Galibiyete Yakin Taraftaydik'

Ersan Parlatan Açiklamasi 'Galibiyete Yakin Taraftaydik'

Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Boluspor maçinin ardindan, “Rakibin geçis oyununda 2 ile 3 tane tehlikeli ataklari oldu ama sanki biz biraz daha galibiyete yakin bir taraftaydik” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasinda Keçiörengücü, sahasinda agirladigi Boluspor ile 1-1 berabere kaldi. Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, maçin ardindan yaptigi açiklamada, oyuna iyi basladiklarini fakat sonunu getiremediklerini ifade etti.

Maçin ilk dakikasindan itibaren hem kontrolü elinde tutan hem de ofansif oyun sergileyen bir hüviyete büründüklerini aktaran Parlatan, “Iyi pozisyonlara girdik. Bunun akabinde de çok önemli bir penalti pozisyonu kazandik. Burada da maçin kirilma ani diyebiliriz. Burada tabii ki penalti kaçabilir ama bizim adimiza biraz kirilma ani oldu. Çünkü bu dakikadan itibaren oyundan biraz koptuk. Herhalde kafalar biraz o penalti pozisyonunda kaldi” ifadelerini kullandi.

“Galibiyete yakin bir taraftaydik”

Ikinci yarida dengeli bir oyun sergilediklerini belirten Parlatan, “Rakibin geçis oyununda 2 ile 3 tane tehlikeli ataklari oldu ama sanki biz biraz daha galibiyete yakin bir taraftaydik. Kendi evimizde kendi seyircimiz önümüzde bir galibiyet ile ayrilmak istiyorduk. Iç sahada ilk galibiyetimiz ile ayrilmak istiyorduk. En azindan oyuncularimi, bu çabayi gösterdikleri için ellerinden gelen performansi sahada gösterdikleri için, bütün çabalarini ortaya koyduklari için tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile