Ertemur Açiklamasi 'Üreten Bir Pamukkale Için Geliyoruz'

Ertemur Açiklamasi 'Üreten Bir Pamukkale Için Geliyoruz'

CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, Pamukkale’yi ortak akilla yönetmek adina meslek odalari, sivil toplum kuruluslarini ziyaret ederek projelerini anlatmaya, görüs ve önerileri dinlemeye devam ediyor.



CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, seçim çalismalari çerçevesinde Denizli’nin önde gelen meslek odalari, sivil toplum kuruluslarini ziyaret ediyor. Ertemur’un ilk duraklari Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi, Denizli Ziraat Odasi ve Denizli Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi oldu.

Esnafin yasadiklari sorunlarin farkinda olduklarini söyleyen Belediye Baskan Adayi Ertemur, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’ni ziyaret etti. Ertemur’u, Birlik Baskani Mehmet Ali Erbegi ve yönetimi misafir etti. Ertemur ziyaretinde Pamukkale bölgesinde yasanan üstyapi çalismalari nedeniyle esnafin yasadiklari sorunlarin farkinda olduklarini söyleyerek; “Pamukkale’mizde esnafimizin tamamlanmayan yollardan ve girdi maliyetlerinin yüksekliginden yasadigi sikintilari biliyoruz. 31 Mart’ta göreve geldigimizde yol problemini ivedilikle çözecegiz. Yollarla birlikte kepenkleri de açacagiz. Esnaflarimiza verecegimiz destekler ve hayata geçirecegimiz projelerimizle esnafimiz kazanacak, Pamukkale’miz kazanacak.” diye konustu.



“Üreten Pamukkale’yi birlikte insa edecegiz”

Ertemur’un bir sonraki duragi Denizli Ziraat Odasi oldu. Oda Baskani Hamdi Gemici ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur; “Pamukkale’mize hizmet için geliyoruz. Pamukkale’mizde girdi maliyetlerini azaltmak ve ürünlerimizin katma degerlerini artirmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu çalismalari ortak akil ile yürütecegiz. Ziyaretimizde tarimin sorunlarini konustuk, çözüm önerilerimizi anlattik. Beklentileri dinledik. Pamukkale’mizde tarim ve hayvancilik hak ettigini alacak!” dedi.



“Küçükbas hayvanciligi destekleyecegiz”

Çalismalarina ara vermeden devam eden Ertemur’un bir diger ziyareti de, Denizli Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi oldu. Birlik Baskani Kadir Özdemir ile bir araya gelen Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, küçükbas hayvan üretiminin Pamukkale için önemine dikkat çekerek; “Küçükbas hayvanciligin bölgemizde kalkinmasi adina projelerimizi konustuk. Taleplerini dinledik. ‘Gönüller Birlesir Pamukkale Degisir’ diyerek çiktigimiz bu yolda küçükbas hayvancilik alaninda verecegimiz desteklerle üreticimiz kazanacak” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile