Ertuğrul: Sındırgı'da parke taşı döşenmeyen yer kalmayacak.

Sındırgı Belediyesi 2011 yılı Nisan ayında başlayacak parke taşı döşeme çalışmaları için hazırlıklara başladı.

Balıkesir'in Sındırgı Belediye Baş

Sındırgı Belediyesi 2011 yılı Nisan ayında başlayacak parke taşı döşeme çalışmaları için hazırlıklara başladı.

Balıkesir'in Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, mahalle muhtarları ile ilçeyi gezerek, öncelikli olarak taş döşenecek bölgeleri yerinde inceledi. Sındırgı'nın 6 mahallesinde birden inceleme yapılacağını kaydeden Başkan Ertuğrul parke taşı döşeme sezonunun kapanmak üzere olduğunu ve gelecek yıla hazırlık yaptıklarını kaydetti.

Sındırgı Belediyesi önümüzdeki ay parke taşı döşemesi için yapılacak ihaleye hazırlanıp parke taşı döşenecek bölgeleri belirlemeye devam ediyor.

Başkan Ertuğrul, "2011 Nisan ayında başlayacağımız parke taşı döşeme çalışmaları için 1 ay sonra ihaleye çıkacağız. Mahalle muhtarlarımızın eşliğinde mahallelerimizi dolaşıp parke taşı döşenecek öncelikli bölgeleri belirliyoruz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız bize bu konuda çok yardımcı oluyorlar. Taş döşenecek cadde ve sokakları belirleme çalışmaları muhtarlarımızın önderliğinde devam ediyor. Sındırgı'da parke taşı döşenmeyen yer kalmayacak. Çalışma bittikten sonra ihaleye çıkıp 2011 yılında da belirlenen yerlere parke taşını döşemeye başlayacağız. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile