ERÜ Rektörü Altun'dan Deprem Kampanyasi Gönüllülerine Tesekkür Ziyareti

ERÜ Rektörü Altun'dan Deprem Kampanyasi Gönüllülerine Tesekkür Ziyareti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kahramanmaras merkezli yasanan depremin ardindan üniversitede yürütülen çalismalarda görev alan gönüllü personel ve ögrencilere tesekkür ziyareti gerçeklestirdi.



ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Tasçi ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoglu ile birlikte yasanilan deprem felaketinin ardindan özverili çalismalarin yürütüldügü Süleyman Demirel Spor Salonu ve Garaj Idari Amirligi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ilk ziyaretini yasanilan felaketin ardindan önce vatandaslara, daha sonra da deprem bölgesinden gelen depremzedelere kapilarini açan Süleyman Demirel Spor Salonu’na gerçeklestirdi. Ziyaretinde Rektör Altun, yasanilan felaketin ilk gününden bu yana özverili çalismalar yürüten gönüllü salon personeline tesekkür etti. Rektör Altun beraberinde Rektör Yardimcilari ile ikinci ziyaretini ise yardim kampanyasi çerçvesinde deprem bölgesine gönderilecek olan yardim malzemelerin toplandigi Garaj Idare Amirligi’ne gerçeklestirdi. Ziyaretinde görevli personel ve ögrenciler ile sohbet eden Rektör Altun, yasanilan felaketin ardindan baslatilan ve devam edilen yardim kampanyasinin ilk günden bu yana profesyonel bir sekilde yürütüldügünü söyledi.



Gönüllü olarak gece gündüz demeden özverili çalismalar sergileyen personel ve tüm ögrencilere fedakarliklarindan dolayi tesekkür eden Rektör Altun, “Felaketin ardindan ihtiyaç aninda millet olarak nasil bir araya geldigimizi gördük. Insallah bu birlikteligimiz her zaman daim olur. Biz millet olarak bu felaketin altindan kalkariz ve yaralarimizi hep beraber sarariz. Yasanilan felaketin ardindan yine biz ögrencilerimizin birlikteligini ve vatanseverligini de gördük. Ögrencilerimiz ile ne kadar gurur duysak azdir. Ben hem ögrencilerimize hem de idari personelimize özverili ve fedakarca çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile