Erzincan'da yurda yasa disi yollarla giren 11 düzensiz göçmen yakalandi.
Il Emniyet Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Subesi ekipleri, Erzincan-Erzurum kara yolundaki uygulama noktasinda 3 ayri otomobili durdurdu.
Van'dan Istanbul'a gitmek üzere yola çiktigi belirlenen araçlarda, yasal olmayan yollarla yurda girdikleri anlasilan 9 Suriye ve 2 Afganistan uyruklu göçmen yakalandi.
Ayni araçlarda bulunan ve düzensiz göçmenlerin yurda kaçak girislerini organize ettikleri öne sürülen Suriye uyruklu H.A, E.H. M, E.S, H.Ö ve O.B. gözaltina alindi.
Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilar çikarildiklari sulh ceza hakimligince tutuklandi.
Kimlik tespiti için spor salonuna götürülen düzensiz göçmenlerin, islemlerinin ardindan Göç Idaresi Il Müdürlügüne teslim edilecegi ögrenildi.
Erzincan'da 11 Düzensiz Göçmen Yakalandi
Kaçak geçisleri organize ettikleri iddiasiyla gözaltina alinan 5 süpheli tutuklandi.



















