Erzincan'da '2022 Yili TEKNOFEST Havacilik, Uzay Ve Teknoloji Festivali' Konulu Bilgilendirme Semineri Yapildi

Erzincan'da '2022 Yili TEKNOFEST Havacilik, Uzay Ve Teknoloji Festivali' Konulu Bilgilendirme Semineri Yapildi

Erzincan Il Millî Egitim Müdürlügü Ar-Ge birimi koordinatörlügünde planlanan ve Erzincan Ögretmen Akademisi kapsaminda "2022 yili TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali" konulu bilgilendirme toplantisi yapildi.

Türkiye Teknoloji Takimi Vakfi (T3 Vakfi) Teknofest Yarismalar Koordinatörü Gizem Karabacak’in katilimiyla gerçeklesen bilgilendirme toplantisina Il Milli Egitim Müdürlügü Strateji Gelistirme Sube Müdürü Hüseyin Erol ve kentte ki tüm ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarin yöneticileri, ögretmenleri ve ögrencileri sinif ortaminda akilli tahtalardan giris yaptilar.

Bilgilendirme seminerinin daha fazla kisiye ulasmasi için il merkezi ve ilçelerde bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve lise türündeki okul ögrencileri, ögretmenleri ve idareciler, senkronize sekilde ilgili egitime siniflarindaki akilli tahtalar araciligi ile katilim sagladi. Toplamda 630 sinifta egitim-ögretim gören ögrenciler ile bir araya gelerek yapilan bilgilendirme toplantisi yaklasik 1 ders saati sürdü.

Öte yandan, 30 Agustos ve 4 Eylül 2022 tarihleri arasinda Samsun Çarsamba Havalimaninda gerçeklesecek olan 2022 yili TEKNOFEST yarismasina iliskin katilim sartlari, basvuru yöntemi ve proje yarisma alanlari hakkinda da bilgilendirmeler yapildi.

Yarisma hakkinda yapilan açiklamalarda su bilgilere yer verildi:

TEKNOFEST son basvuru tarihi: Türkiye: 28 Subat 2022

Türkiye TEKNOFEST yarisma tarihi: 30 Agustos - 4 Eylül 2022

Azerbaycan TEKNOFEST yarisma tarihi: 26-29 Mayis 2022

Basvuru adresi: https://www.teknofest.org/tr
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile