Erzincan'da Agustos Ayinda Düzenlenecek Iki Fuar Için Toplanti Yapildi

Erzincan'da Agustos Ayinda Düzenlenecek Iki Fuar Için Toplanti Yapildi

“2024 Erzincan Yili” kapsaminda Valiligin koordinasyonunda Erzincan’da düzenlenecek olan ’Erzincan Tarim ve Hayvancilik Fuari’ ile ‘Bölgesel Kadin Kooperatifleri Fuari’ için Vali Hamza Aydogdu baskanliginda toplanti düzenlendi.

Gerçeklesen toplantida; 2024 yili agustos ayi içerisinde düzenlenmesi planlanan ’Erzincan Tarim ve Hayvancilik Fuari’ ile ‘Bölgesel Kadin Kooperatifleri Fuari’ için yapilan hazirliklar ve çalismalar hakkinda Vali Aydogdu’ya bilgiler verildi.

Vali Aydogdu, “Ilimizin tarim ve hayvancilik potansiyelini tanitarak yatirimcilarin ilimize olan ilgisini arttirmak ve yeni yatirimlara kapi açmak, tarim ve hayvancilik sektöründeki gelismeleri ve yeni teknolojiyi çiftçilerimizle bulusturmak, Erzincan’i tarimda Dogu Anadolu Bölgesi’nin en önemli cazibe merkezi haline getirmek amacimiz. Kadinlarin el ele vererek birlikte kurduklari kooperatiflerin daha da iyi noktalara gelmesi ve bu kooperatiflerde üretilen ürünlerin tanitilmasi, açisindan düzenlenecek olan fuarlarin ilimiz için çok önemli. Hayirli olsun.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile