Erzincan'da Engelli Bireylere Yönelik Parasüt Ve Rafting Etkinligi Renkli Görüntüler Olusturdu

Erzincan'da Engelli Bireylere Yönelik Parasüt Ve Rafting Etkinligi Renkli Görüntüler Olusturdu

Erzincan’da “Engelliler Haftasi” münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü tarafindan engelli bireylere yönelik düzenlenen parasüt ve rafting etkinligi renkli görüntüler olusturdu.

Eksisu Mesire alaninda düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasiya eglendi. Hayatlarinda ilk kez uzman ekiplerin nezaretinde parasütle uçmayi deneyen çocuklar adrenalin ve heyecani bir arada yasadilar. Parasüt etkinliginin ardindan çocuklar suni gölde rafting yapmanin keyfini sürdüler. Uzun süre eglenen çocuklar programi düzenleyen Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü yetkililerine tesekkür ettiler.

Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Serdar Demirci, “Bu hafta Engelliler Haftasini hep beraber kutluyoruz. Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü olarak hem kuruluslarimizdaki bireylerle hem de Erzincan’daki vatandaslarimizin katilimiyla çesitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de buraya sporun her engeli asabilecegini göstermek, yasamak ve hissetmek için çocuklarimizla birlikte geldik. Parasüt ve rafting etkinliginde çocuklarimiz gönüllerince güzel vakit geçirdiler. Sporla engelleri asiyorlar.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile