Erzincan'da Ihtiyaç Sahipleri Için 'El Ele Gönül Gönüle' Kampanyasi Baslatildi

Erzincan'da, Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Gençlik Merkezi bünyesinde, ihtiyaç sahibi gençler, çocuklar ve aileleri için yardim kampanyasi baslatildi.

Gençlik Merkezi görevlileri, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde 12-18 Aralik Yoksullarla Dayanisma Haftasi dolayisiyla kentteki yoksul aileler, çocuklar ve gençlere yardim ulastirmak amaciyla harekete geçti.

Bu kapsamda "El ele gönül gönüle" sloganiyla baslatilan yardim kampanyasiyla bagisçilardan çesitli kiyafet ve esya toplandi.

Gençlik Merkezi'nde bir araya getirilen kiyafetler ve esya, ihtiyaç sahiplerine dagitilacak.

Merkezin gençlik liderlerinden Sümeyya Koçi, gazetecilere yaptigi açiklamada, yardim kampanyasina destek olan herkese tesekkür ederek, "Ihtiyaç sahibi gençler ve çocuklarimiz ile aileleri için baslattigimiz yardim kampanyasina esnafimiz, vatandasimiz büyük destek oldu. Vatandaslarimiz imkanlari dahilinde bot, mont, çanta ve ayakkabi gibi kiyafetler ile bebek bezi gibi çesitli esyayi merkezimize getirerek kampanyamiza destek oldu. Bizler de bunlari ihtiyaç sahiplerine ulastiracagiz." dedi.

Gençlik merkezi liderlerinden Sena Ince de "Kampanyamizi gençlerimizle baslattik. Kampanyamizi esnafimiza, vatandaslarimiza duyurduk, sag olsunlar destek oldular. Gelen yardimlar için merkezimizde bir oda olusturduk. Ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve gençlerimizi tespit edip onlari merkezimizde misafir edip ihtiyaçlarini karsilayacagiz." ifadesini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile