Erzincan'da Kasaplarin Kiyma Mesaisi

Erzincan'da Kasaplarin Kiyma Mesaisi

Erzincan’da bayramin birinci gününde kurban kesimlerinin ardindan baslayan kasaplarin kiyma mesaisi bugün de devam etti.

Kurban Bayrami’nin ilk gününde yasanan kurban kesim telasinin ardindan birçok vatandas, kurban etinin bir bölümünü kiyma ve kusbasi yaptirmak için bugün de kasaplarin yolunu tuttu. Kurban Bayrami’nda kurban nedeniyle et satisi yapamayan kasaplar ise yogun bir mesai içerisinde kurban etlerini kiymaya dönüstürerek para kazaniyor. Kasaplar kiymanin kilosunu 10 liradan çektiklerini söyledi.



Erzincan’daki kasaplar, "Vatandaslarimizin taleplerini karsilamaya çalisiyoruz. Kiyma ve kusbasi isteyen vatandaslarimiz oldu. Fiyatlarimiz yine ayni, kilosunu 10 TL’den çekerek vatandaslarimiza yardimci olmaya çalisiyoruz. Diger bayramlara göre bu sene yogunluk biraz daha az. Vatandaslarimizin getirdigi kiyma ve kusbasilari kendilerine çekip veriyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Kurban etini kasaba getiren vatandaslardan Suat Tokdemir ise “Herkesin Kurban Bayrami’ni kutluyorum. Kurban Bayraminin birinci günü gidip kurbanlarimizi kestik. Bugün de kurban etlerimizden kiyma ve kusbasi gibi hazirliklar yapmak için kasaba geldik. Herkese Allah kolaylik versin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile