Erzincan'da 'Spor Aski Engel Tanimaz'

Erzincan'da 'Spor Aski Engel Tanimaz'

Millî Egitim Bakanligi ve Gençlik ve Spor Bakanligi isbirliginde yürütülen "Spor aski engel tanimaz” projesi çerçevesinde Erzincan’da özel egitim okullarina spor malzemesi dagitimi yapilirken sporcularin gösterileri katilimcilar tarafindan ilgi gördü.

Erzincan Atletizm Pistinde yapilan malzeme dagitim törenine Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu, Özel Egitim Okullarinin yöneticileri ve ögrencileri ile sporcular katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan programin açilis konusmasi Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu tarafindan yapildi. Mumcu konusmasinda, “Cumhurbaskanimizin düzenlenen tören ile bizzat yola çikardigi tirlarimiz 81 ile ulasti. Erzincan’a gelen tir içerisinde yer alan spor malzemelerimde burada düzenlenen tören ile 3 okulumuza teslim ediyoruz. Çok güzel, basarili sporcular yetistirdik ve3 yetistirmeye de devam edecegiz. Bu malzeme destegi de sizlere azda olsa bir katki saglayacaktir. Bu is biraz özveri gerektiriyor. Bu özveride bizimle birlikte ortak oldugunuz için, beraber yol yürüdügünüz için hepinize tesekkür ediyorum. Spor tesislerimize çocuklarimizi mutlaka getirelim” dedi.

Konusmanin ardindan halk oyunlari gösterisi yapildi. Teakwondo sporculari tarafindan hazirlanan gösterilerin sunulmasinin ardindan ise programa katilan Özel Egitim Okullarinin ögrencileri davul zurna esliginde gönüllerince eglendi.

"Spor aski engel tanimaz" diyerek Millî Egitim Bakanligina bagli 81 ilde 500 Özel Egitim Okuluna farkli engel gruplarinin kullanimina sunmak üzere üretilen 27 bin 259 adet spor malzemesi yola çikarken, Erzincan’a gelen malzemeler 3 okula teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile