Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Erzincan' da meydana gelen trafik kazasında içerisinde

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Erzincan' da meydana gelen trafik kazasında içerisinde 7 kişinin bulunduğu otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyir halindeki şeker pancarı yüklü traktöre çarptı. Meydana gelen kazada 1'i çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi. 1 çocuk 4 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 17.30 sıralarında Erzincan Erzurum karayolunun 23'ncü kilometresinde Bayırbağ Beldesi yakınlarında meydana geldi. Erzincan yönüne seyir halinde bulunan Ali Ateş(40) idaresindeki 24 DN 831 plakalı özel otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu aynı yönde gitmekte olan şeker pancarı yüklü Yusuf Göktaş'ın(45) kullandığı 24 DL 593 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil içerisinde bulunanlar arabadan fırlarken 1'i çocuk 3 kişi feci şekilde can verdi. 1 i çocuk 4 kişi de yaralandı. Kazada ölenler Hasan Hüseyin Polat, Zeynep Polat ve Umut Çiçek' in cesetleri olay yerinde savcı gelene kadar bekletilirken kazada yaralanan sürücü Ali Ateş (40), Hıdır Ateş(48), Birgül Çiçek(30), ve Eren Çiçek (6) ambulanslarla Erzincan'daki hastanelere kaldırılırken, yaralılardan Hıdır Ateş'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeni ile Erzincan- Erzurum karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapanırken, her iki yönden de araç gönderilmedi. Kazada korkunç şekilde can veren biri çocuk 3 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada ayrıca dikkat çeken bir konuda cesetlerin birinin hemen yanı başında bulunan içki şisesi olmasıydı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile