Erzincan Tso’dan Selçuk Polat’a Veda Yemeği

Erzincan Tso’dan Selçuk Polat’a Veda Yemeği

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat'ın 2 yıldır yürüttüğü görevinden istifa etmesi üzerine Erzincan TSO tarafından Selçuk Polat’a bir veda yemeği düzenlendi.


Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat'ın 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olması ve 10 Şubat 2015 tarihinde istifa etmesi nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı için 12 Şubat 2015 tarih ve 89 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında yapılan Başkanlık seçiminde Muhittin Kalburun oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesi üzerine Erzincan TSO Selçuk Polat’a bir veda yemeği düzenledi.

Erzincan Işıkpınar Pembe Köşk Restoranında düzenlenen veda yemeğine Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Selçuk Polat, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Sarak, Erzincan TSO üyeleri ve Erzincan basın, yayın kuruluşu temsilcileri katılım gösterdi.

Yapılan veda yemeğinde açıklamada bulunan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Sarak şu görüşlerde bulundu; “2 yıldan berri Ticaret ve Sanayi Odası olarak ekip arkadaşlarımla birlikte görev yapıyoruz. Buraya toplanma sebebimiz değerle başkanımız Selçuk Polat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa etmesi ve yeni başkanımız Muhittin Beyin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesidir. Ben burada huzurunuzda değerli başkanımız, arkadaşım, dostum, Selçuk Polat’a şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Yeni başkanımıza da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sağlık ve başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.” dedi.

Daha sonra açıklamada bulunmak üzere konuşma yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur ise şu görüşlerde bulundu; “Bugün buraya toplanma sebebimiz eski başkanımız sayın Selçuk Polat yönetim kurulu başkanlığından istifa ederek önümüzdeki genel seçimlerde aday adaylığını açıklamış bulunmaktadır.12 Şubatta yaptığımız olağan yönetim kurulu toplantımızda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bizi uygun gördüler. Onlara da teşekkür ediyorum huzurunuzda. İnşallah bugünden sonra Erzincan Ticaret ve Sanayi odası olarak Selçuk Bey’in bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğiz ve bir adım öteye taşımak için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye uğraşacağız. Selçuk Bey bugüne kadar Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasına ve Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine katmış olduğu değerden odaya vermiş olduğu değerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni yolunda bu yaışta kendisine başarılar diliyoruz. İnşallah Allah hakkında hayırlısını nasip eder.” dedi.

Erzincan TSO’da 2 yıldır görev yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Selçuk Polat ise şu görüşlerde bulundu; “Bizim arkadaşlar çok güzel bir veda yemeği tertip etmişler.2 yıldır çok güzel Erzincan’a değer kattığımız güzel çalışmalar içerisinde görevimizi ifa ettik. Şuanda emin olun çok duygulandım. Bu benim için kolay bir şey değil. Çok isteyerek çokta severek çalıştığım arkadaşlarımla ayrılmış oldum. Ama şöylede güzel bir tarafı da var. Bildiğiniz gibi benim meclis üyeliğim devam edecek. Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinden istifa etmedim. İnşallah toplantıları aksatmadan çalışmalarımıza arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. Daha önce 3000’e yakın Ticaret Sanayi Odası üyemize yaptığımız hizmeti İnşallah Erzincan geneline yapabilmek için Erzincan’a güzel değerler katabilmek için yola çıktık. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının benim üzerimde çok emeği vardır. Birçok tecrübe edindik. Şehrin dinamikleri artıları eksiklikleri konusunda birçok fikirlerimiz oluştu. Bu eksiklikleri ve değerleri daha iyi bir yere getirmek ve düzeltmek amacıyla da böyle bir düşünce içerisine girdik. Tabi ki meclis üyelerimizin, başkanımızın bundan sonraki destekleri ve benim onlara verebileceğim fikirler, destekler sonuna kadar devam edecek. Biz Erzincan için çalışmaya devam edeceğiz. Seçildiğimiz seçimi son seçim gibi yaptığımız görevi son görev gibi yaşadığımız günüde son günümüz gibi yaşayarak Erzincan için hizmet etmeye devam edeceğim.” Dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile