Erzincanlı Gençler İngilizce Öğreniyor

Erzincanlı Gençler İngilizce Öğreniyor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından açılan ücretsiz İngilizce kursları başladı

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından açılan ücretsiz İngilizce kursları başladı. Hafta sonu iki grupta açılan kursa 250'ye yakın 12-24 yaş arası genç kayıt yaptırdı.Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Erzincan'da gençlerin serbest zamanlarını faydalı bir şekilde geçirebilmelerine imkan sağlamak ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları amacıyla İngilizce, bağlama, halkoyunları, resim, diksiyon, tiyatro ve bilgisayar kursları veriyor. 30 Ekim tarihi itibariyle başlayan İngilizce kursuna katılımın yoğun olduğu gözlenirken, kursiyerler yaklaşık 7 ay devam edecek olan kursta İngilizce temel eğitimini öğrenecekler.
Kurslarla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, tüm faaliyetlerin çocuklara ve gençlere yönelik olarak yapıldığını belirterek, 12- 24 yaş grubunda yer alan herkesi bu faaliyetlerden yararlanmaya davet etti.
Gençlik Merkezi üye kayıtlarının Gençlik ve Spor il Müdürlüğünde sürekli devam ettiğini belirten Köseoğlu, ücretsiz olarak açılan faaliyetlerin tamamen gençlerin kendilerini geliştirmeye ve boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmeye yönelik olarak açıldığını kaydetti. Tüm kurs ve etkinliklerin ücretsiz olarak sunulduğu gençlik merkezince organize edilen kurslara bugüne kadar binlerce genç katılarak bu alanlarda uzman hocalardan eğitim alma ve akranlarıyla sosyal bir ortam içerisinde bulunma fırsatı yakaladılar. 2010-2011 döneminde de çeşitli kurs ve etkinliklerle gençlere hizmet vereceklerini belirten Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, "Amacımız, gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine fırsat vererek topluma aktif ve yararlı vatandaşlar olarak katılmalarını sağlamaktır. Böylece onların zihinsel, sanatsal ve bedensel beceriler kazanarak sağlıklı gelişmelerine katkıda bulunmaktır" dedi.
Erzincan Gençlik Merkezinin Erzincan gençliğinin buluşma noktası olduğunu ve haftanın yedi günü 7-24 yaşları arasındaki gençlere hizmet ettiklerini belirten Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, "Gençlik merkezimizde kursların haricinde gençler bilgisayar ve internetten faydalanabilmekte, sosyal bir ortam içerisinde arkadaşlarıyla sohbet edebilmekte ve paylaşımda bulunabilmektedirler. Bunun yanı sıra gençliği bilgilendirici paket eğitimler, proje çalışmaları, çeşitli kampanyalar, ücretsiz geziler ile ulusal ve uluslararası değişimler yer almaktadır. Tüm gençlerimizi ilgi alanlarına göre faaliyetlerimize katılmaya ve projelerini birlikte hayata geçirmeye davet ediyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile