Erzurum'a Bir Yatirim Daha

Erzurum'a Bir Yatirim Daha

Sahiha Group, Erzurum’da yatirimlarina bir yenisini daha ekledi. Grup, yeni yatirimlari olan Seramiksan magazasini Erzurum’da hizmete açti.

Görkemli bir açilisla hizmete baslayan magazanin açilisina Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar, Il Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Erzurum Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynali, Erzurum Teknik Üniveristesi Rektörü Bülent Çakmak, Dogu Anadolu Ihracatçilar Birligi Baskani Ethem Tanriver, Seramiksan Genel Müdürü Mustafa Süreyya Çaglar, Sahika Grup Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sener Sahika ve birçok STK baskani katildi.

“Vatanimiza, hizmet etmekten gurur duyuyoruz”

Açilista konusan Sahika Grup Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sener Sahika, yaklasik 60 kisilik bir ekiple çalistiklarini ifade ederek sözlerine söyle devam etti: “1979’dan beri hizmet veren köklü bir firmayiz. Hem seramik hem de insaat malzemeleri sektöründe devam ederken boya fabrikalarimizla birlikte sanayici kimligimizde bulunmaktadir. 9 ülkeye ihracat yapiyoruz. Daha farkli bir sinerji olustursun diye Seramiksan’i da tercih ettik. Erzurum’a ikinci magazamizi kazandirdik. Bizlerin amaci Bursa’dan Avrupa’ya açilabilmek , buradan ise Afrika ve Doguyu yönetebilmek. Logomuzun içerisinde de yer alan sahika ahilik, dürüstlük felsefesini ifade ediyor. Sahika kelimesi de Farsçadan gelmekte ve zirve anlami tasimaktadir. Bu düsturla yillardir hareket ediyoruz ve vatanimiza, hizmet etmekten gurur duyuyoruz.”

“Hijyen kaliteli seramiklerimizi vatandaslarimizla bulusturacagiz”

Seramiksan Genel Müdürü Mustafa Süreyya Çaglar, ise vitrifiyenin ülkemizdeki yerinden bahsederek, “Dünya ve ülkemizin içerisinde bulundugu koronavirüs salgininda birçok canimizi kaybederken ekonomimizde bu durumdan büyük yara aldi. Fakat genç, dinamik sanayi grubumuz konuta olan ihtiyacin artisi ve insaat sektörünün bu dönemde kendisini yenilemesine sebep oldu. bu gelismeden seramik ve vitrifiye de nasibini aldi. Bizlerde onayli ve hijyen kaliteli seramiklerimizi vatandaslarimizla bulusturacagiz” dedi.

“Bu isin mutfagindan geliyor”

Açilista konusan Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar, yapilan yatirimdan dolayi Sahika Gruba tesekkürlerini dile getirerek duydugu memnuniyeti belirtti.

Uçar, “Bizler her zaman Erzurum’a yatirim yapan insanlari seviyor ve destekliyoruz. Bu yatirimlari yapan insanlarin vatansever, milliyetçi olmalari bizleri ekstra memnun ediyor çünkü paranin, ekonominin bu güzel insanlarda olusu bizi mutlu ediyor. Sahika Grup yillardir bu isin mutfagindan gelen insanlar, burada çalisan insanlari yürekten tebrik ediyorum.” diye konustu.

Erzurum Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynali ise sadece Erzurum’la sinirli kalmayip bölge illere de katma deger ve istihdam sagladiklari için Sahika Grubu tebrik ederek belediye olarak yanlarinda olduklarini ifade etti.

Açilis, konusmalarin ardindan kurdele kesimiyle devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile