Erzurum Avm’de 23 Nisan Coşkusu

Erzurum Avm’de 23 Nisan Coşkusu

14-23 Nisan tarihleri arasında Erzurum Alışveriş Merkezi’ni ziyaret eden minikler, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında LCWaikiki, Boyner ve Concept Gift mağazalarının düzenlediği hem eğitici hem de eğlenceli atölye programları ve yarışmalarla unutulmayacak bir 23 Nisan kutlaması yaşadılar.

14 - 23 Nisan tarihleri arasında LCWaikiki tarafından düzenlenen resim yarışması , 20- 23 Nisan tarihleri arasında Concept Gift tarafından düzenlenen alçı boyama şenliğine katılan minik ziyaretçiler 23 Nisan tarihinde ise Boyner’in sağladığı animatörlerle yüz boyama ve balon dağıtımı etkinliğinde hoşça vakit geçirdiler.

Erzurum AVM Çocuk Kulübünü ziyaret eden üyeler ise Ezi’nin Oyun Evi’nde bu kez sürpriz hediyelerle karşılaştılar.

Ayrıca sosyal sorumluluk bilinci içinde yıl boyunca çalışmalarına devam eden Erzurum AVM , kendilerinden talep edilmesinin ardından Tekman İlçe Kaymakamlığı tarafından AVM’ye getirilen 50 çocuğu da özel olarak ağırladı. 12:00 - 14:00 saatleri arasında Ezi’nin Oyun Evi’nde yaratıcı atölye çalışmalarına katılan öğrenciler Burger King sponsorluğunda yemeklerini yiyip adından sinema keyfini yaşadılar.

Erzurum AVM yönetimince yapılan açıklamada, “Daha önce belki de yaşadıkları alanın dışına hiç çıkmamış miniklere ev sahipliği yapmanın, onları sosyal yaşama adapte etmek konusunda az da olsa görev üstlenmenin haklı gururunu yaşadığımız bugünde Erzurum AVM yönetimi olarak , etkinlikler çerçevesinde bizden desteklerini esirgemeyen değerli işbirlikçilerimiz olan kiracılarımıza teşekkür eder, minklerimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.” Denildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile