Erzurum'da 5 Siyasi Parti Bir Günde Aynı Köyde Miting Yaptı

Şenkaya ilçesinde 5 siyasi partinin belediye başkan adayları, bir gün içinde aynı köyde sırayla miting yaptı.

İlçeye 12 kilometre uzaklıktaki yaklaşık bin kişinin yaşadığı Akşar köyü, aynı gün içinde sırayla, Demokrat Parti (DP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) il yönetimlerinin düzenlediği aday tanıtım mitinglerine ev sahipliği yaptı.
Sabah 09.00'da başlayan ve farklı saatlerde düzenlenen mitinglerde önce DP belediye başkan adayı Yusuf Gökçe, ardından da MHP adayı Erol Öztürk, AK Parti adayı Görbil Özcan, CHP adayı Salih Özbek ve SP adayı Topyay Baysal, oluşturulan platformlarda sırayla kalabalığa seslenip projelerini anlattı.
Köyde ilk mitingi gerçekleştiren DP adayı Yusuf Gökçe, yaptığı konuşmada, herkesin sandığa giderek özgür iradesiyle oyunu kullanması gerektiğini belirtti.

Gökçe, "Genel seçim geldi kardeşim. Gidersin isteğin partiye oyunu verirsin, kimse de sana karışamaz. Ama sen kendi iktidarını seçiyorsun. Kendi parlamentonu seçiyorsun" dedi.

MHP adayı Erol Öztürk de yeni belediye yasasıyla birlikte Şenkaya ve çevresinde ek hizmet birimleri kurarak daha iyi hizmetler sunacaklarını söyledi.

AK Parti adayı Görbil Özcan, ilçede yürüttükleri hizmet döneminde hiç kimseyi ayırmadıklarını ve herkese eşit mesafede yaklaştıklarını ifade ederek, bunun bütün köylü hemşehriler tarafından iyi bilindiğini dile getirdi.
SP adayı Topyay Baysal ise seçilmeleri durumunda ilçeye önemli hizmetler getirecekleri sözünü verdi.
Renkli görüntülerin yaşandığı mitinglerde belediye meclis üyeleri de tanıtıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile