Erzurum'da Ahde Vefa Iftari

Erzurum'da Ahde Vefa Iftari

Erzurum Büyüksehir Belediyesi tarafindan “Yaslilara Saygi Haftasi” çerçevesinde bir iftar programi düzenlendi.

Vali Mustafa Çiftçi ve Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen’in de katildigi iftar programi zaman zaman duygu dolu anlara da sahne oldu. Programda bir konusma yapan Vali Mustafa Çiftçi; güngörmüslerimiz, yaslilarimizla birlikte iftar açmanin mutlulugunu yasadigini ifade ederek programin düzenlenmesinde basta Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Mehmet Sekmen olmak üzere emegi geçenlere tesekkür etti.

Vali Çiftçi: “Muhterem büyüklerimin öncelikle mübarek Ramazan-i Serifi’ni tebrik ediyorum. Seyh Edebali, Osman Gazi’ye vasiyetinde: ‘Evlat! anani ve atani say. Bereket büyüklerle beraber olmaktadir.’ diyor. Bu manada; rahmet, yardimlasma ve dayanisma ayinin 11. gününde, bizleri sizlerle bulusturan herkese tesekkür ediyorum. döneminde Avrupa ülkelerinde yaslilari ölüme terk ettiler. Hamdolsun, bizim devletimiz, milletimiz ‘Insani yasat ki, devlet yasasin’ anlayisiyla her bir yaslimiza ayri ihtimam gösterdi. Çünkü güngörmüslerimiz bizim dua kapimizdir. Bu manada devletimizin temsilcisi Muhterem Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a sükranlarimi sunuyorum. Bugün sizlerle birlikte olmaktan dolayi son derece mutlu oldugumu tekrar ifade ediyor, hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.” dedi.

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen’de yaslilarin bizim en degerli emanetlerimiz oldugunu vurgulayarak, “18-24 Yaslilara Saygi Haftasi vesilesiyle kiymetli büyüklerimizle iftar programinda bir araya geldik. “ Zor zamanda yanlarinda olup dualarini aldigimiz ve tecrübelerinden yararlandigimiz saygideger büyüklerimizi her daim bastaci edecegiz.” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile