Erzurum'da 'Aile Haftasi' Etkinlikleri

Erzurum'da 'Aile Haftasi' Etkinlikleri

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hasan Aykut, Aile Haftasi kapsaminda kurumun yaptigi çalismalarla ilgili açiklamalarda bulundu.

Aykut, Türkiye Yüzyilinda Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü bünyesinde Aile Haftasi etkinliklerinin basladigini ifade etti.

15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Aile Haftasi konusunda açiklamalarda bulunan Aykut ‘’Birlesmis Milletler Genel Kurulu’nun 1993 yilinda aldigi kararla her yil büyük bir coskuyla kutlanan Aile Haftasi etkinlikleri Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü bünyesinde basladi.

Bu önemli hafta, aile yapisinin korunmasi ve güçlendirilmesi amacini tasimakta olup, bu yil "Türkiye Yüzyilinda Ailemiz, Istikbalimiz" temasi altinda çesitli etkinliklerle kutlanmaktadir. Aile Haftasi kutlamalari, Türkiye’nin 81 ilinde çesitli etkinliklerle devam ederken, Erzurum’da da aile degerlerinin korunmasi ve toplumsal dayanismanin pekistirilmesi hedeflenmektedir. Il Müdürlügümüz öncülügünde düzenlenen etkinliklerde, ailelerimizin güçlendirilmesi ve toplumumuzda ailenin öneminin vurgulanmasi amaçlanmaktadir. Bu kapsamda Il Müdürlügümüzün tarafindan hazirlanan programda Atatürk Üniversitesi Çalisma Ekonomisi Bölümü Sosyal Politika Uzmani Doç. Dr. Adnan Küçükali tarafindan "Aile Yapimiza Yönelik Güncel Degerlendirmeler" semineri düzenledi.

Seminerde aile yapimizin güçlenmesi, korunmasi ve güncel sorunlarina dair çözüm yollarina isik tutuldu. "Türkiye Yüzyilinda Ailemiz, Istikbalimiz" temasi kapsaminda etkinliklerimiz devam edecek. Öte yandan aile haftasi boyunca, hizmet alan ailelerimiz psiko-sosyal destek ekibimiz ve idarecilerimiz tarafindan ziyaret edildi ve hediyeler takdim edildi. Ayrica, TRT Erzurum radyosunda aile yapimiz üzerine söylesisi gerçeklestirildi.

Bakanligimiz, tüm vatandaslarimizi ve mesai arkadaslarimizi aile haftasi etkinliklerine katilmaya ve bu önemli haftayi anlamla doldurmaya davet ediyor. Etkinliklerimiz, aile birliginin güçlenmesine ve toplumsal dayanismanin artirilmasina katki saglamayi hedeflemektedir. Aile Haftasinin Ailenin korunmasi ve güçlendirilmesine vesile olmasi temennisiyle herkesin aile haftasini kutluyorum’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile