Erzurum'da Fırtına Çatıları Uçurdu, Minareyi Yıktı

Erzurum'da Fırtına Çatıları Uçurdu, Minareyi Yıktı

Erzurum'da dün gece etkili olan şiddetli lodos ve fırtınanın etkisiyle çatılar uçtu, bir caminin minaresi yıkıldı, hayvan barınaklarında meydana gelen göçüklerde ise 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

  Erzurum İl Kriz Merkezi ' nden alınan bilgiye gö ; re , Erzurum ' da dü ; n gece etkili olan şiddetli lodos ve fırtına nedeniyle Palandö ; ken ilç ; esinde bazı apartmanların yanı sıra Spor Meslek Lisesi ' nin ç ; atısı tamamen uç ; tu . Ç ; atıların can ve mal gü ; venliğini tehdit etmesi nedeniyle okulun giriş kısmı gü ; venlik şeridiyle araç ; ve yaya trafiğine kapatıldı .

Ç ; at ilç ; esine bağlı Bağkö ; y ' de de gece etkili olan fırtına ve lodos nedeniyle cami minaresi yıkıldı . Olay saatinde fırtına ve sağanak nedeniyle vatandaşların evlerinde bulunması muhtemel can kaybını ö ; nledi . Aynı kö ; yde 3 ayrı hayvan barınağının damı ç ; ö ; ktü ; . Gö ; ç ; ü ; kte 4 bü ; yü ; kbaş hayvan telef oldu .

Ayrıca fırtına ve lodosun yanı sıra sağanak yağış Ç ; at ' ın Tuzlataşı kö ; yü ; nde de etkili oldu . Sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelanda kö ; y ilkö ; ğretim okulunun duvarlarında hasar meydana gelirken , okulda eğitime geç ; ici olarak ara verildi . İzinde bulunan Ç ; at Kaymakamı Hasan Balcı ise sabah saatlerinde beraberinde bir heyetle Tuzlataşı kö ; yü ; ne giderek incelemelerde bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile