Erzurum'da Ruhsatsız Silah Operasyonu

Pasinler ilçesinde düzenlenen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Erzurum'un Pasinler ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Kars, Ağrı ve Van illerinden getirilen kaçak silah ve mühimmatların Pasinler ilçesinde satıldığı bilgisini aldığı ifade edildi.

Ekiplerin, 3 ay süreyle şüphelilere yönelik teknik takip yaptığı aktarılan açıklamada, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Yapılan eş zamanlı operasyonda, 13 şüpheliye ait ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramada, 2 adet yabancı menşeli 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet yabancı menşeli 7,65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 9 adet marka ve modelsiz ruhsatsız av tüfeği, 28 adet 9 milimetre tabanca mermisi, 12 adet 7,65 milimetre tabanca mermisi, 32 adet av tüfeği fişeği, 1 adet muşta ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında 9 şüpheli, gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile