Erzurum’da 'SGK 18. Koordinatör İl Müdürleri' Toplantısı Yapıldı

Erzurum’da 'SGK 18. Koordinatör İl Müdürleri' Toplantısı Yapıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu Erzurum Koordinatör İl Müdürlüğünce ''SGK 18. Koordinatör il Müdürleri'' toplantısı Erzurum'da yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca, Palan Otelde , düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Genel Sağlık sigortası kapsamında her vatandaşın sosyal güvenceye kavuşacağını söyledi.

Kuruca, bölge illerinde hizmet binalarınında yenileneceğini belirterek, şunları kaydetti: ''Kurumunun 2012 yılı performans hedefleri, genel sağlık sigortası uygulamaları, bilişim hizmetlerinde yapılmış ve yapılacak olan programların tanıtımı, il müdürlüklerinin hizmet verdikleri binalarla ilgili sorunları ve yeni yapılacak binaların belirlenmesi amacıyla bu toplantımızı gerçekleştirdik. Nihai amacımız ise vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek'' Kuruca, kurum başkanlığının, taşra teşkilatının nasıl çalıştığını ve problemlerinin neler olduğunu yerinde görmek için söz konusu toplantıları düzenlediğini ifade etti.

Toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Cevdet Ceylan, İşverenler Prim Daire Başkanı Mehmet Bulut, Stratejik Yönetim Daire Başkanı Tahsin Şimşek, İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Abdullah Kavaklı ve SGK İl Müdürleri katıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile