İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Diyarbakır'dan Erzurum'a yüklü miktarda uyuşturucu madde nakledileceği bilgisinin alınması üzerine Erzurum-Bingöl karayolu Börekli mevkisinde bir yolcu otobüsü durduruldu.
Yolculardan E.K'nin valizinde narkotik köpeğinin de yardımıyla yapılan aramada, 3 paket içerisinde 15 kilo 112 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan E.K, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Emniyet Müdürlüğü ekiplerince de Erzurum Otobüs Terminali'nde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen M.N.T'nin valizi kontrol edildi. Yapılan aramada 13 kilo 50 gram esrar yakalandı, şüpheli gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu kullanan ve başkaları için uyuşturucu temin eden "torbacı" diye tabir edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 24 gram uyuşturucu ile 23 extacy hap ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi, emniyete götürüldü.



















