Erzurum'da Yolsuzluk Operasyonu

Erzurum'da İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sahte belge düzenlenerek kamu kurum ve kuruluşlarından haksız kazanç elde edildiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

Erzurum'da İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sahte belge düzenlenerek kamu kurum ve kuruluşlarından haksız kazanç elde edildiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan 8 aylık takip sonucu sahte belge düzenleyerek kamu kurumunun dolandırıldığı iddiasıyla bugün sabah saatlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne operasyon düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, kamu kurumu aleyhine sahte belgeler düzenleyerek "nitelikli dolandırıcılık" suçundan makamından alınarak, ifadesi alınmak üzere KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nde sahte belge düzenleyerek kamu kurumunu dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan N.K. ve A.U tutuklanarak cezaevine konulurken, Ö.D, T.Y. ve M.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile