Erzurum Ghsim Şehirdeki Tüm Engellilere Ulaşacak

Erzurum Ghsim Şehirdeki Tüm Engellilere Ulaşacak

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şehirde ulaşmadıkları engellinin kalmayacağını söyledi.

Türkiye Bedensel Engelliler Derneği, Zihinsel Engelliler, İşitme Engelliler ve Görme Engelliler Dernekleri’nin de yardımı ile şehir merkezindeki tüm engellilere ulaşıp onları spora yada sanatsal yeteneği olan branşlarda çalışma yapmalarını sağlayacaklarını söyledi.

Çintimar, “Biz zaten şu ana kadar Erzurum GHSİM olarak Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Valimiz Sebahattin Öztürk’ün öncülüğünde şehirde engellilere yönelik bir çok faaliyette bulunduk ve onların spor yapmasını sağladık. Ancak bundan sonra engellilere daha da çok eğileyeceğiz. Onların ayağına giderek, spor salonlarımıza ve sahalarımıza taşıyarak, onların spor yapmalarını sağlayacağız” dedi.

EVDE OTURAN ENGELLİ KALMAYACAK

GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, şehirde ulaşmadıkları engelli vatandaşın kalmayacağını belirterek, tüm engellilerin ikametgah adreslerini tespit ederek onlara ulaşacaklarını söyledi.

Evde oturan engelli bırakmamak için çalışacaklarını söyledi.

Erzurum GHSİM Müdürü Çintimar, “Bizim amacımız şehirde engelli çocuklarımızın spor yapmalarını sağlamak. Sporun yanında sanatsal yetenekleri varsa, bunları da Gençlik Merkezlerimiz aracılığı ile değerlendireceğiz ve onların sanat yapmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Çintimar’ın engelliler için yaptığı proje çalışmasına Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz da katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile