Erzurum İl Genel Meclisi Temmuz Dönemi Toplantıları Başladı

Erzurum İl Genel Meclisi Temmuz Dönemi Toplantıları Başladı

Erzurum İl Genel Meclisi Temmuz ayı 1'nci birleşim toplantısı Vali Ahmet Altıparmak’ın katılımıyla ve Meclis Başkanı Bülent Taşkasenligil başkanlığında gerçekleştirildi.

Erzurum İl Genel Meclisi Temmuz ayı 1’inci birleşim toplantısında Aşkale, İspir, Pazaryolu, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde şuana kadar yapılan ileride yapılacak olan SODES proje çalışmaları ile KÖYDES proje çalışmaları hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü.

Erzurum Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak, ilk meclis toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Altıparmak, “Erzurum valiliğine kısa süre önce geldim. Erzurum çok iyi bildiğimiz illerimizden biri, bize düşen görevleri hep birlikte yapacağız. Göreve geldiğim süre zarfında dört ilçeye gittim. Birçok çalışmaya el attığınızı gördüm. Erzurum’un şehir yanı yanında kırsal yanı da var. Köylerde yaptığınız yol çalışmaları, okul ve su hizmetleri çok başarılı. Köylerimizde ve ilçelerimizde siz bizim gözümüz kulağımızsınız. Size bildirilen sıkıntıların ve eksiklikleri sizler bize aktaracaksınız. Bu süreci en iyi şekilde kullanacağımdan şüpheniz olmasın. Çok iş yaptık demektense çok kaliteli iş yaptık demeyi tercih ederiz. Hiçbir köy ve ilçede ayrıcalık olmamalı, aciliyet nerdeyse biz ilk önce orada olmalıyız. Şu andan itibaren bir sene içerisinde ne yapmalıyız arayışı içerisindeyiz. Sizlerde bu arayışta bizlere yardımcı olmalısınız.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile