Erzurum Medya 6.Yaşını Kutluyor

Erzurum Medya 6.Yaşını Kutluyor

İnternet haberciliğinde Erzurum’dan yayın yapan ve “Erzurum’dan dünyanın haberi” anlayışı ile yayınını sürdüren www.erzurummedya.com haber sitesi 6. yaşına girdi.

Sitenin sahibi M. Hanefi İspirli, internet haberciliği ile gazetecilik yapmanın zorluklarının yanı sıra getirdiği bir çok imkanla yeni ufuklar açıldığını ifade etti.

Yayına başladıkları günden bu yana; neredeyse 24 saat haber takibi yaptıklarını, internet haberciliğinde okuyucunun çok kolay yön değiştirdiğini belirten İspirli; “Bu iş, sobaya odun atmaya benziyor. Biraz ara verdiğinizde sobanız sönüyor ve tabiri caizse okuyucu başka sobalarda ısınmaya gidiyor. Hız trafiği karşısında en az mutlaka güncellemenin yapılması gerekiyor. Hem haberi doğrulatacak, hem görsellerine ulaşacak, hem de haberi anında yayına vereceksiniz. Hatanın dönüşü de yok. Bunları dikkate aldığınızda zor bir iş yapılıyor.” dedi.

5.yılı geride bırakırken, yakaladıkları ivmeyi hep yukarıya taşıdıklarını, ilkelerinden taviz vermeden; yazar-okur; haber-okur arasındaki ilişkiyi interaktif tuttuklarını belirten İspirli internet haber siteleri ile ilgili yasal düzenlemenin yapılarak, kanunun bir an önce çıkması gerektiğini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile