Erzurum Valisi Memis, Minik Ceren'i Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Memis, Minik Ceren'i Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Okay Memis, 6. kattan düsen 5 yasindaki Ceren Azra Alpsoy’u tedavi gördügü hastanede ziyaret etti. Vali Memis, “Kizimizin sagligina kavusmasi adeta bizlere bayram hediyesi oldu” dedi.

Vali Okay Memis, Atatürk Üniversitesi Arastirma Hastanesi’nde 15 günlük yogun bakim tedavisinin ardindan servis odasina alinan ve hayati tehlikeyi atlatan Alpsoy’u hastanede ziyaret etti.

Ziyarette, duygu dolu anlar yasandi. Hastanede Alpsoy’un annesi Figen ve babasi Recep ile sohbet eden Memis, ziyaret sonrasi yaptigi açiklamada, Alpsoy’un hayati tehlikeyi atlatmasina çok sevindiklerini söyledi.



Tüm Türkiye’nin Ceren Azra için dua ettigini ifade eden Memis, söyle konustu:

"Kizimizin sagligina kavusmasi adeta bizlere bayram hediyesi oldu. Herkesin evladi degerli, dünyalar bir tarafa onlarin sagligi bir tarafa. Biz devlet olarak 83 milyonun can ve mal emniyetini korumak için çaba sarf ediyoruz. Olayi gören Ahmet, anlik refleksi ve büyük kahramanlik örnegi göstererek adeta kendi hayatini hiçe sayip Azra’yi kurtarmak için hamlede bulundu. Azra neredeyse 20 gündür yogun bakimdaydi. Ilk günlerde hayati tehlikesi vardi, bugün normal servise çikti. Bunun mutlugunu yasiyoruz."

Ceren Azra’nin babasi Recep Alpsoy da olayin basindan beri süreci yakindan takip eden devlet yetkililerine ve doktorlara tesekkür etti.

Kizinin hayatini kurtaranlara tesekkür eden Alpsoy, sunlari kaydetti:

"Ahmet kardesim artik bizim canimiz cigerimiz, her seyimiz, adeta ’baba’ diyecegimiz birisi. Ahmet hepimize bir can verdi. Insallah ayagi da tez zamanda iyilesir. Çocugumuz yogun bakimda oldugundan ramazan bayramini buruk geçmistik. Bizim bayramimiz simdi basliyor. Kizimiz normal servise geçti, yanimizda olmasi, gözlerini açmasi, nefes almasi bize yetiyor. Babalik duygusunu ilk kizim oldugu için Azra’da yasamistim, su anda gözlerini açmasi ilk baba oldugum günlere götürdü. O kadar mutluyum ki babalik duygusunu yeniden yasar gibiyim."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile