Erzurumspor FK - Çorum FK Maçinin Ardindan

Erzurumspor FK - Çorum FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasinda Erzurumspor FK, sahasinda Çorum FK’yi 2-1 maglup etti. Maçin ardindan teknik direktörler basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasinda Erzurumspor FK - Çorum FK maçinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda iki takimin teknik direktörleri müsabakayi degerlendirdi. Kazanmayi hak eden taraf olduklarini söyleyen Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Sezon basindan beri zaten dile getirdik. Çok önemli bir oyuncu grubumuz var. Hepsinin emegine, ayagina saglik. Benim adima tarihe geçen bir takim. Erzurum’un da tarihine geçmis bir takim. Gerçekten inanilmaz isler yapiyorlar. Geçen hafta kaybettigimiz Gençlerbirligi maçinda bile oyunun tek hakimi bizdik. Birçok gol pozisyonuna girip çok hakli bir maglubiyet almistik. Ve bugün çok erken kopartmamiz gereken bir maç. Çok fazla sayida pozisyonumuz vardi. Son dakikada gelen gol hak ettigimiz için saniyorum. Kaptana nasip etti. Personelimizin, Erzurumspor kulübünün personelinin, çaycisinin, asçisinin hepsine tesekkür ediyorum. Önemli bir süreç yasadik. Normalde 47 puanimiz vardi, üç puanimiz silinmisti. Eger o üç puanimiz olsaydi hala play-off’un çok güçlü bir adayiydik. Geçen haftaki maçi da çok sanssiz bir sekilde kaybettik. O maça hani kirk dört puanla girmis olsaydik bence o maçta bir tik daha üzerine oynayip galibiyet alabilirdik. Hem matematiksel olarak play-off sansimiz devam ediyor. Ama olur olmaz. Bizim ilk hedefimiz kümede kalmakti. Oyuncu grubunun eline ayagina, eline saglik. Biz her hafta taraftara, yönetime, oyunculara hep tesekkür ettik. Baskanimiza tesekkür ettik. Yine tesekkür ediyoruz. Ama bir tesekkür de Erzurum basinina ben hani bir tane maçimiz kaldi içeride. Ne olur ne olmaz. Geldigim ilk günden beri kazandigimiz, kaybettigimiz maçlar oldu. Iyi oynadik, kötü oynadik. Ama bir gün bile takimi rahatsiz etmediler. Takimin üstünde baski kurmadilar, sonuna kadar desteklerini gösterdiler. Yerel TV’de olsun, sosyal medyada olsun, her yerde desteklerini bu takimdan esirgemediler. Yerel basina da bu anlamda çok tesekkür ediyorum. Bana göre bir sikinti görmedim, ben hakemde. Attiklari gol hakem verdi, VAR’dan döndü. Dogru bir karar. Maç içinde de bizim de kirdigimiz, sinirlendigimiz pozisyonlar oldu ama hakemlik bir sikinti yoktu" diye konustu.



Ziya Akçeken: "Kazanmak için gelmistik"

Kazanmak için geldiklerini fakat istedikleri oyunu oynayamadiklarini ifade eden Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken ise, “Buraya kazanmak için gelmistik. Istedigimiz oyunu ortaya koyamadik. Maglup duruma düstük. Akabinde golü bulduk. Ama skoru koruyamadik. Aslinda çok söylenecek bir sey yok, kaybettik. Hakemle ilgili konusmak istiyorum ama ne konusacagim onu da bilmiyorum. Hakem bütün taktir haklarini Erzurumspor’dan yana kullandi. Maçin basinda Ferhat’a, kaptanimiza sari kart, diger oyunculara sari kart. Son pozisyonda alakasi yok, faulle fauller. Sol bekin üç tane üst üste tane pozisyonlar var sari kart. Dördüncü hakem söyledigi kart gösterecek, yok. Bizim oyuncu kafasina darbe aliyor, avantaj devam. Yani söylenecek bir sey yok. Üzgünüz. Biz önümüzdeki maça bakacagiz. Sansimizi yitirdik. Iki tane maçimiz var. Son iki maçi da kazanip artik üçüncülük mü olur? Ona bakacagiz. Erzurumspor’u da tebrik ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile