Es Zamanli Operasyonla Yakalanan Sahislar Adliyeye Sevk Edildi

Es Zamanli Operasyonla Yakalanan Sahislar Adliyeye Sevk Edildi

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerince 12 farkli adrese; özel harekat ve çevik kuvvetin de katilimiyla operasyon düzenlendi. 60 ekip ve 125 personelin katildigi operasyonda 14 hirsizlik olayinin süphelileri ile çesitli suçlardan aranmasi bulunan 5 kisi olmak üzere yakalanan 22 kisi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, il genelinde son zamanlarda meydana gelen ikametlerin kapi kilitlerini kirmak suretiyle ziynet esyasi ve para çalinmasi olaylarinin faillerinin yakalanmasina yönelik Asayis Sube Müdürlügü organizesinde Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ve Özel Harekat Sube Müdürlügünün katilimi ile operasyon düzenlendi.

12 farkli adreste 60 ekip ve 125 personelin katilimi ile yapilan es zamanli operasyonda hirsizlik süphelilerinden Y.S. (17), S.F. (19), P.S. (17), G.E. (34), Y.Ç. (15), L.K. (29), S.T. (29), M.Ç. (17), Z.G. (19), H.G. (14), F.B. (15), R.G. (17), R.T. (24), Y.K. (25), U.T. (35), E.P. (63), I.B. (36) yakalanarak gözaltina alindi. Operasyonda ayrica çesitli suçlardan aranma kaydi bulunan E.U., E.A., H.B., M.E. ve E.Ç. de yakalanarak gözaltina alindi.

Gözaltina alinan sahislar emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile