Esenler'de 'Dedesinden Otizmli Çocuga Siddet' Iddiasi

Esenler'de 'Dedesinden Otizmli Çocuga Siddet' Iddiasi

Esenler’de iddiaya göre, otizmli bir çocuk dedesi tarafindan sokak ortasinda siddet gördü. Komsusu, ailenin çocuga çok iyi baktigini öne sürerken, siddet iddiasina iliskin görüntüler cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay Esenler Havaalani Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre annesi ve dedesiyle birlikte yasayan otizmli bir çocuk dedesinden siddet gördü. Çocugun siddet gördügü anlar bir mahalle sakini tarafindan cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde komsusunun merdiveninde oturan çocugun dedesi tarafindan tartaklandigi ve tokat atildigi görülüyor. Ardindan dede çocugu kaldirip evlerine dogru götürürken de tekme atiyor. Olay ani ise bir mahalle sakini tarafindan cep telefonu ile kaydedildi.

Iddialar hakkinda konusan esnaf Ali Demirci, “Gördügümüz kadariyla ailesi üzerine düsüyor. Iyi bakiyorlar. Dedesi ilgileniyor. Servis ile okula gelip gidiyor. Bir sikintilari gözükmüyor. Çocuk biraz sikintili, tutmayinca kendini disarilara atiyor. Biraz zor bir çocuk. Siddete ugradigini düsünmüyorum. Ailesi iyi bakiyor. Üstüne düsüyorlar. Burada dedesi ve annesiyle yasiyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile