'Esenler'de Hayat' Reels Yarismasi Basliyor

'Esenler'de Hayat' Reels Yarismasi Basliyor

Esenler Belediyesi, ilçenin günlük yasamini konu alan ‘Esenler’de Yasam’ adli bir ‘Reels Yarismasi’ düzenliyor. Yarisma çerçevesinde Esenlerliler, yasamlarina dair en ilgi çekici faaliyetleri kayit altina alacak ve pek çok ödülün sahibi olacak.

Esenler Belediyesi tarafindan dijital medya kullanicilarinin zengin, kaliteli içerik üretmesine katkida bulunmak amaciyla düzenlenen “Esenler’de Yasam” konulu Reels Yarismasi’na basvurular basladi.

Esenler sinirlari içerisinde yasayan herkesin katilabilecegi yarisma, günlük yasama dair insanlarin davranislarini ya da hissettiklerini kapsiyor. Yarismada birinciye 10 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 3 bin lira ve iki yarismaciya mansiyon ödülü olarak bin 500’er TL para ödülü verilecek. Yarismanin kazananlari ödüllerini 30 Haziran Persembe günü, Esenler Dr. Kadir Topbas Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek program ile alacak. Yarisamaya son basvuru tarihi ise 27 Haziran 2022.

Birden fazla video ile katilim saglanabilecek

Yarismaya katilim sadece Instagram Reels platformu üzerinden olacak. Yarismaya katilan kullanicilar, videolarini sahsi Instagram hesaplari üzerinden paylasacak. Çekilecek videolar “Esenler’de Yasam” temasiyla yapilacak. Mevcut tema disindaki videolar degerlendirmeye alinmayacak. Bir yarismaci diledigi kadar video çekerek yarismaya katilabilecek. Yarismacilarin kisisel Instagram hesabi üzerinden paylasacaklari videolarda #EsenlerdeHayat” hashtagini kullanmalari, @esenlerkultur Instagram hesabini takip etmeleri ve yine bu hesabi etiketlemeleri zorunlu olacak. Bu kosullari saglamayan videolar degerlendirmeye alinmayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile