Esenler'den Peygamber Efendimize  Naatlar

Esenler'den Peygamber Efendimize Naatlar

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği "Naat Gecesi"nde Peygamber Efendimize (S.a.v.) atfedilmiş en güzel naat-ı şerifler seslendirildi, Resulullah’a olan özlem naatlarla dile geldi.

Esenler’de, "Ramazan Birlikte İyiliktir" sloganıyla Ramazan ayına özel bir dizi etkinlik düzenleyen Esenler Belediyesi, "Naat Gecesi" gerçekleştirdi. Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen geceye; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.



O’na Övgüler Yetmez

Gecede konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,"Bizim Peygamberimiz şefkat,merhamet ve rahmet Peygamberidir" diyerek, "Yeryüzünde kendisine övgü dizilecek tek bir insan varsa oda Hz. Peygamber’dir. O’nun ümmeti olmaktan gurur ve şeref duyduğumuzu bu Naat Gecesinde bir kez daha haykırıyoruz. Hz. Peygamber’in ümmetinden olmak;inanmak,ahlak sahibi ve dosdoğru olmak,komşusu açken tok yatmamaktır. Kendin için istediğini kardeşin için de istemek,küs kalmamak ve yeryüzünün neresinde bir mazlum acı çekiyorsa onuna cısını yüreğinde hissetmektir" şeklinde konuştu.

Dillerde Naatlar, Gönüllerde Hz. Muhammed Aşkı

Esenler’de düzenlenen "Naat Gecesi"nde şairler;Saidbek Boltabayev, Tayfun Ayaz, Emrullah Uzun, Berkin İsmailoğlu ve Seyfullah Kartal sahne aldı. Gecede, Peygamberimize (S.a.v.) atfedilmiş en güzel naat-ı şerifler seslendirildi, Resulullah’a olan özlem naatlarla dile geldi. Birbirinden güzel naatların okunduğu gecede meydanı dolduran binlerce Esenlerli, duygu dolu anlar yaşadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile