Esenlerliler Istanbul'u Kesfe Çikiyor

Esenlerliler Istanbul'u Kesfe Çikiyor

Esenler Belediyesi tarafindan düzenlenen kültür turlari tüm hiziyla devam ediyor. Kültür turlari kapsaminda Esenlerliler bu kez “Payitaht’ta Bir Gün” ve “Seyr-i Istanbul” gezileriyle hem tarihi mekânlari kesfedecek hem sehrin essiz güzelliginin tadini çikaracak.

Esenler Belediyesi, ilçe sakinleri için kültür turlari düzenlemeye devam ediyor. Esenlerliler bu kez “Payitaht’ta Bir Gün” ve “Seyr-i Istanbul” gezileriyle sehri kesfe çikacak, keyifli vakit geçirecekler. Kültür turlari kapsaminda düzenlenen “Payitaht’ta Bir Gün” gezisiyle Bahariye Mevlevihanesi, Aynalikavak Kasri ve Aziziye Sadabad Camii her persembe günü ziyaret edilecek. Esenlerliler, Bahariye Mevlevihanesi’nin tarihi dokusu ve manevi iklimi altinda huzurlu anlar yasarken Tersane Sarayi olarak da bilinen Aynalikavak Kasri ve Aziziye Sadabad Camii gibi tarihi mekânlari da kesfetme imkâni bulacaklar.

“Seyr-i Istanbul” kültür turu ile her sali, cumartesi ve pazar günü 15 Temmuz Hafiza Müzesi, Çamlica Camii ve Çamlica Kulesi Esenlerliler tarafindan ziyaret edilecek. 15 Temmuz hain darbe girisimini engellemek için sehit olan kahramanlarin esyalari ile darbecilerin kullandigi mühimmatlarin sergilendigi müze, ziyaretçilere duygusal anlar yasatacak. Osmanli-Selçuklu mimari tarzi ve ihtisamiyla sehri süsleyen Çamlica Camii ile Avrupa’nin en yüksek kulesi olan Çamlica Kulesi de Esenlerliler tarafindan görülecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile