Esenyurt'ta Arabanin Çarptigi Motor Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

Esenyurt'ta Arabanin Çarptigi Motor Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

Esenyurt’ta ara sokaktan çikan araba seyir halindeki motosiklete çapti. Kazada motosiklet sürücü aracin altinda metrelerce sürüklenirken kol ve bacaginda yaralar olustu. Motosiklet sürücüsü ise kaza sonrasinda ambulans ile hastaneye kaldirilirken yasanan o anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Kaza, saat 09.00 siralarinda Esenyurt Örnek Mahallesi Fikri Sönmez Caddesi’nde yasandi. Ara sokaktan çikan kadin sürücünün hakimiyetindeki araba motosiklet çarpisti. Kazada arabanin çapmasiyla yere düsen ve araç altinda sürüklenen motosikletli bacagindan ve kolundan yaralanirken çevredeki vatandaslarin haber vermesiyle olay yerine polis ve saglik ekipleri geldi. Yapilan ilk müdahalenin ardindan motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye araç sürücüsü ise ifadesinin alinmasi için hastaneye kaldirildi. Yasanan o kaza anlari ise çevrede bulunan is yerlerinin güvenlik kameralarinca anbean kaydedildi.

Yasanan kaza anlarini gören Burak Alp Aksoy ise, “Kadin sürücü ara sokaktan, motosikletli ise caddeden geliyordu. Motosiklet korna çaldi fakat araç sürücüsü görmeyince motosiklete çarpti. Çarpismanin etkisiyle aracin altinda kalan motosiklet ve sürücüsü bir süre sürüklendi. Motosiklet sürücüsü arkadasin bacaginda ve kolunda yaralar vardi. Saglik ekipleri geldi ve ilk müdahalenin ardindan yaraliyi hastaneye kaldirdi. Bizde yere düsen motosikleti yerden alarak dükkana kaldirdik” diyerek olayi anlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile