Esenyurt'ta Çocuga Hirsizlik Yaptirdilar, Yakalaninca Tartisma Çikardilar

Esenyurt’ta para bozdurmak için dükkanindan çikan is yeri sahibi, döndügünde küçük bir çocugun da aralarinda oldugu hirsizlarla karsilasti. Is yeri sahibi ile hirsizlar arasinda tartisma yasanirken o anlar is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, 2 Kasim Sali günü aksam saatlerinde Baglarçesme Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgilere göre cadde üzerinde bulunan bir züccaciye dükkaninin önüne otomobil ile gelen 6 hirsiz etrafi kolaçan etmeye basladi.

O sirada is yeri sahibinin baska bir dükkana para bozdurmaya gitmesini firsat bilen hirsizlar, çocugu içeri yollayarak yürüteç ve çocuk bisikleti çaldirdi. Hirsizlarin esyalari araca koymaya çalistigi esnada dükkanina geri dönen is yeri sahibi Zülküf Gözer, hirsizlari fark etti. Otomobilin önünde bekleyen sahsa “Bunu nereden aldiniz, kimin mali?” diye soran Gözer, “Parasini ödedik” cevabini alinca ürünleri bagajdan almaya çalisti. Hirsizlarin kendisine zorluk çikarmasi üzerine Gözer ve hirsizlar arasinda tartisma yasandi. Kadin hirsizlar ise “Biz hamileyiz” diyerek kaçmaya çalisti. Yasanan tartisma çevredeki vatandaslarin araya girmesi ile son bulurken, çaldiklari ürünleri geri veren hirsizlar, geldikleri araçla olay yerinden uzaklasti. Yasanan o tartisma anlari ise is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

“Kendisi yapmiyor çocugu alet ediyor”

Basindan geçen olayi anlatan is yeri sahibi Zülküf Gözer, “Karsi dükkana giderken, bir otomobilin park ettigini gördüm. Arabanin içi kalabalikti. Karsi dükkandan para bozdurup geldim. Bu sirada arabada yürüteç gördüm. Çocuk yürüteç çaliyor. Isi yaptiran da adam. Kendisi yapmiyor, çocugu alet ediyor. dükkan çikip, baktigimda çocuk arabasi getirdiler. Tekrar bagajin içine koydular. ‘Bu kimin mali’ dedim. ‘Ödemesini yaptik’ dediler. Içeriye ödeme yaptik dediler. Bu sefer de bir kadin beni oyalamaya basladi.

Ben de ‘Bu mal benim. Siz kime ödeme yaptiniz?’ dedim. Sonra anladim ki, bunlar hirsiz. Çaliyorlar. Büyük olan insanlar, çocugu islerine alet ediyor. Zaten bunlarla basa çikamiyoruz” dedi.



“Kadinlari yöntemi hamile kalip hirsizlik yapmak”

Gözer, “Esyalari almaya gittim üzerime geldiler. Kendimi savunmak zorunda kaldim. Içlerinden bir kadin soyunmaya basladi.

Ben de tepki gösterdim. ‘Siz de hiç utanma yok mu?’ dedim. Kadin da hamile. Tartismak zorunda kaldim onlarla da. Hangisinden sikayetçi olacagiz. Malimizi teslim aldiktan sonra gerisine karismiyoruz. Kadinlarin yöntemi belli. Kendilerini hamile birakip, çalmak. Fark edildigi zaman da ‘Biz hamileyiz. Bize dokunma. Çocuk düsecek’ diyorlar. Yöntem hamile kalip, milleti soymak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile