Kaza, dün saat 14.00 siralarinda Esenyurt ilçesi Necip Fazil Kisakürek Mahallesi Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 FMG 64 plakali tir, seyir halinde ilerledigi sirada freni bosaldi. Iddiaya göre, o esnada bir servis araci, yolun ortasinda yolcu indirmek için durdu. Servise çarpmamak için manevra yapan tir, park halindeki 5 araca çarpti. Indigi servisten kaldirima geçmeye çalisan Özlem T. isimli kadin, tirin çarptigi park halindeki baska bir servis araci ve otomobil arasinda sikisti. Sikisan kadin, çevredeki vatandaslarin da yardimiyla ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve saglik ekipleri tarafindan kurtarildi. Kaza sonucu ayagi kirilan kadin, yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Kaldirildigi hastanede tedavisi devam eden kadinin hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.
“Servis araci bilinçsizce yolun ortasinda yolcu indirdi”
Kaza sirasinda önünde seyreden tirin freninin bosaldigini fark edip, araciyla refüje çikan Yusuf Tuncay, “Kendi aracimla Gazi Caddesi’nden asagiya dogru iniyordum. Tirin freninin bosaldigini fark ettim önünde araç vardi. Servis araci yolda yolcu indiriyordu. Ben de tirin geldigini fark ettim ve refüje çiktim. Tir bana daha sonra da servis aracina vurarak durdu. Servis aracinin altinda bir bayan kaldi. Ayaginin kirildigini gördüm. Itfaiyeci arkadaslar ve saglik ekipleri geldi daha sonra. Servis araci da yolun ortasinda bilinçsiz bir sekilde yolcu indirdi. Daha sonra servis araci kaçti durmadi. Tir da 2-3 araca çarparak durdu” seklinde konustu.
Esenyurt'ta Freni Bosalan Tir, 5 Araca Çarpti Açiklamasi Yolun Ortasinda Minibüsten Inen Kadin Araçlarin Arasinda Sikisti
Esenyurt’ta freni bosalan bir tir, yolun ortasinda yolcu indiren servise çarpmamak için park halindeki 5 araca çarpti. O sirada yolun ortasinda duran servisten inen Özlem T. isimli yolcu, park halinde duran arabalarin arasinda sikisti. Bacagi kirilan kadin, itfaiye ve saglik ekiplerinin çalismalari sonucu kurtarilarak hastaneye kaldirilirken, yasanan kaza ani ve panik dolu anlar güvenlik kamerasina anbean yansidi.



















