Esenyurt'ta Iki Bina Arasindaki Gecekondu Alev Alev Yandi, Korku Dolu Anlar Yasandi

Esenyurt'ta Iki Bina Arasindaki Gecekondu Alev Alev Yandi, Korku Dolu Anlar Yasandi

Istanbul Esenyurt’ta iki bina arasinda bulunan bir gecekondu, alev alev yandi. Mahallede korku dolu anlar yasanirken, binalarda bulunan bazi vatandaslar dumandan etkilenerek fenalik geçirdi. Yangina müdahale eden bir itfaiye eri ise su hortumunun patlamasiyla hafif sekilde yaralandi.

Yanin, 15.30 siralarinda Esenyurt Balikyolu Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre iki bina arasinda bulunan bir gecekondunun çatisinda yangin çikti. Ev sahibi bahçe hortumu ile yangini söndürmeye çalissa da alevler kisa sürede büyüyerek tüm evi sardi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine kisa sürede olay yerine çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Metrelerce yükselen alevler nedeniyle çevrede bulunan binalara da alevler siçrarken, dumanlardan ötürü bazi vatandaslar fenalik geçirdi. Yangina müdahale etmek isteyen bir itfaiye eri ise hortumun patlamasiyla hafif sekilde yaralanirken, mahalleli korku dolu anlar yasadi.

Mahalleli Fuat Çelik, “Biz baktik gecekondudan dumanlar çikiyordu. Mal sahibi bahçe hortumu ile yangina müdahale etti ama kisa sürede alevler tüm evi sardi. Hemen itfaiye ekiplerine haber verdik, evin durumu vahim, komple kül oldu. Yanginin neden çiktigini tam olarak bilemiyoruz ama çati kisminda basladi.

Elektrik kontagindan çiktigini düsünüyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile