Esenyurt'ta Markette '1.5 TL'lik Komisyon' Kavgasi Kamerada

Esenyurt’ta market sahibi ile müsteri arasinda sigara ücretinden dolayi çikan tartismada ortalik karisti. Kredi kartiyla ödeme yapan müsteriden ekstra 1.5? almak isteyen esnaf yumruklarin hedefi oldu. Çikan kavgada taraflar birbirine girerken yasanan o anlar ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Çinar Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Iddiaya göre markete gelen sahis, bisküvi ve bir paket sigara istedi. Ödemeyi kart ile yapan adam fisine bakarak 1.5 TL fazla ödedigini fark etti. Durumu market sahibi Nihat K.’ye sordugunda ise bankanin komisyon aldigi cevabini aldi. Bir süre ikili arasinda tartisma yasanmasinin ardindan sahis sinirlenerek market sahibine yumruklarla vurmaya basladi.

Çikan kavgada markete ortalik karisirken taraflar birbirini adeta yerden yere vurdu. Dükkana giren vatandaslar taraflari ayirirken sahis dükkandan ayrilarak uzaklasti. Kavga sonrasi yüzü kanlar içinde kalan Nihat K., tedavisinin ardindan durumu polis ekiplerine sikayet etti. Yasanan tartisma ve kavga anlari ise marketin güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile