Esenyurt'ta Meydan Savasini Aratmayan Sopali, Satirli, Tasli Kavga

Esenyurt'ta Meydan Savasini Aratmayan Sopali, Satirli, Tasli Kavga

Esenyurt’ta iki grup arasinda sopali, satirli, tasli kavga çikti. 4 kisinin yaralandigi meydan savasini aratmayan kavga cep telefonu kamerasina yansirken, olay yerine özel harekat polisi sevk edildi.



Olay, saat 17.30 siralarinda Esenyurt Baglarçesme Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, henüz bilinmeyen nedenle iki grup arasinda sözlü tartisma yasandi. Sözlü tartisma kisa sürede yerini kavgaya birakti. Gruplar birbirlerine satir, sopa ve taslarla saldirmaya basladi.

Çevredeki bir vatandas kavgayi ayirmak için havaya ates açti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis, saglik ekibi ve özel harekat polisi sevk edilirken, kavganin tekrar büyümesi ihtimaline karsi, önlem için TOMA da gönderildi. Çikan kargasada yaralanarak yere düsen bir kisi, karsi gruptaki kisi veya kisiler tarafindan satirla basindan yaralandi. Kavgada yaralanan 1’i agir olmak üzere toplam 4 kisi, olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Öte yandan, kavga esnasinda taraflar çevredeki esnaflarin sattigi ürünleri birbirlerine firlatarak, dükkanlarin camlarina zarar verdi. Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Meydan savasini aratmayan kavga cep telefonu kamerasina yansidi

Vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasi ile çekilen görüntülerde, kalabalik iki grubun birbirlerine sopa ve taslarla saldirdigi, çevredeki esnafin sattigi bazi ürünleri birbirlerine firlattiklari ve olay yerine çok sayida polisin sevk edildigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile