Esenyurt'ta Parklar Yenileniyor

Esenyurt'ta Parklar Yenileniyor

Esenyurt’ta parklar ve bahçeler bahara hazirlaniyor. Çocuklarin eglenceli vakit geçirdigi oyun gruplarinda yenileme ve bakim çalismasi yapan belediye ekipleri, kamelya ve oturma alanlarinda ise tadilat ile boyama islemi gerçeklestirerek parklari bakimli ve temiz bir görünüme kavusturdu.

Esenyurt Belediyesinin ilçe genelinde bulunan parklarda baslattigi tamir ve bakim çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Ilçeye kazandirilan parklarin yani sira mevcut parklarda da çalismalarini sürdüren ekipler bu alanlari yenilenmis, temiz ve modern bir görünüme kavusturuyor. Kamelyalar, oturma alanlari ile oyun gruplarinda tadilat, onarim ve boyama gibi islemler yapan belediye ekipleri, spor aletlerinde ise yenileme çalismalari yapti. Amaçlarinin Esenyurtlularin güvenli ve konforlu alanlarda keyifli vakit geçirmelerini saglamak oldugunu belirten ekipler, çalismalarin hiz kesmeden devam edecegini söyledi.



"Parklarin tamami yenilenecek"

Esenyurt Belediyesi bünyesinde peyzaj mimari olarak görev yapan Deniz Karakoç, parklarin konforlu ve yenilenmis halinin tüm Esenyurtlulara hayirli olmasini temenni ederek sunlari söyledi:

“Parklarimizdaki eski ve yipranmis oyun gruplari ile oturma alanlarinda yenileme, bakim ve onarim çalismalari gerçeklestiriyoruz. Amacimiz Esenyurtlu çocuklarin keyifli ve kaliteli vakit geçirmelerini saglamak. Çalismalarimiz tüm parklar yenilenene kadar devam edecek. Yine bu çalismalara ek olarak dönem boyunca ahsap tamiratlari ve oyun gruplarinin bakim ve onarim çalismalarini sürdürecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile